Het liefst komen wij de volledige koffie catering voor je verzorgen, want dat doen we nou eenmaal met liefde. Maar het is ook mogelijk om alleen een koffiemachine te huren zonder mobiele bar, koffie of barista. We hebben een loods vol met moderne koffiemachine staan, waardoor we altijd de optimale machine voor jouw evenement beschikbaar hebben.

Welke koffiemachine huren?

Je wilt een professionele koffiemachine huren die op een hoog tempo de lekkerste koffies maakt. Maar welke machine moet je nou huren? Wij maken grofweg onderscheid in twee soorten koffiemachines; halfautomaten en volautomaten.

Volautomatische koffiemachine

De volautomaten zijn zeer eenvoudig te bedienen want met een druk op de knop maak je een heerlijke espresso, cappuccino, thee of chocomel. Je kent ze misschien wel van de tankstations. Deze machines maken met gemak 200 koffies per uur. Ze hebben alleen een normaal stroompuntje nodig van 220v. Water aan- en afvoer zijn niet nodig vanwege het grote waterreservoir.

volautomaat koffiemachine huren

Onze volautomaat koffiemachine

Halfautomatische koffiemachine

Een half automaat koffiemachine, ook wel pistonmachine genoemd, wordt bediend door een barista. Deze espressomachine leveren wij gebruiksklaar af met alle benodigdheden. Denk hierbij aan een molen voor de bonen, melk kannetjes en uitkloplade. Op deze manier kan je meteen beginnen met koffies maken. Doordat we werken met een waterpomp en watertonnen hebben deze machines ook alleen een stroompuntje nodig van 220v. halfautomaat koffiemachine huren

Onze halfautomaat koffiemachine

Wil je helemaal nergens meer naar om hoeven te kijken dan kunnen we ook de koffie, thee, bekertjes, roerstaafjes, melk en suiker verzorgen. En huur je een halfautomaat, dan verzorgen we ook maar al te graag een barista voor je die als een echte gastheer zijn werk zal uitvoeren. 

Vertel ons waar je de koffiemachine voor wilt gebruiken en hoeveel koffies je wilt maken en wij adviseren je graag wat de meest geschikte machine is. 
Tel. 024 3572761 of vul het offerteformulier in.