Home » Koffiemachine huren

Koffiemachine huren

Je kunt bij ons een volledig verzorgde koffiebar huren met barista. Maar het is mogelijk om alleen een koffiemachine te huren voor 1 dag. Wil je dus tijdelijk een koffiemachine huren op jouw locatie? Dan zijn we je graag van dienst. We hebben meer dan 150 koffiemachines op voorraad waardoor we altijd een koffiemachine hebben die precies aansluit op jouw wensen.

Bar Company Koffiemachines

Omdat de vraag naar het tijdelijk huren van een koffiemachine enorm is toegenomen, hebben we hier een aparte website voor gemaakt. Lees alles over het huren van een koffiemachine:

Deze koffiemachines kun je huren

Je wil een professionele koffiemachine huren die op een hoog tempo de lekkerste koffies maakt. Maar welke machine moet je nou huren? Wij maken grofweg onderscheid in twee soorten koffiemachines; halfautomaten en volautomaten.

Volautomatische koffiemachine huren

Wij maken gebruik van de beste kwaliteit koffiemachines die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze volautomaten zijn zeer eenvoudig te bedienen want met een druk op de knop maak je een heerlijke espresso, cappuccino, thee of chocomel. Je kent ze misschien wel van de luxere tankstations. Deze machines maken met gemak 150 koffies per uur. Ze hebben alleen een normaal stroompuntje nodig van 220v. Water aan- en afvoer zijn niet nodig want hier hebben we iets op bedacht.

koffiemachine op meubel huren

Onze volautomaat koffiemachine

De volautomaat kan op jouw eigen bar of balie geplaatst worden, maar wij kunnen ook een meubel bij de machine leveren. In dit verrijdbare meubel zijn alle kabels en leidingen netjes weggewerkt, en zijn uitsparingen gemaakt voor de suikertjes, melkjes en roerstaafjes.

Koffiemachines huren

Halfautomatische koffiemachine

Een half automaat koffiemachine, ook wel pistonmachine genoemd, wordt bediend door een barista. Deze espressomachine leveren wij gebruiksklaar af met alle benodigdheden. Denk hierbij aan een molen voor de bonen, melk kannetjes en uitkloplade. Op deze manier kan je meteen beginnen met koffies maken. Doordat we werken met een waterpomp en watertonnen hebben deze machines ook alleen een stroompuntje nodig van 220v. 

espressomachine huren

Onze halfautomaat koffiemachine

All inclusive koffie en thee pakket

Wil je helemaal nergens meer naar om hoeven te kijken dan kunnen we ook de koffie, thee, bekertjes, roerstaafjes, melk en suiker verzorgen. En huur je een halfautomaat, dan verzorgen we ook maar al te graag een barista voor je die als een echte gastheer zijn werk zal uitvoeren. 

Koffie catering op locatie

Wie huren onze koffiemachines?

Wij werken voor ieder bedrijf dat tijdelijk op zoek is naar extra koffie capaciteit. Onze vaste klantenkring bestaat uit tientallen cateraars en evenementenlocaties.

‘Het feit dat jullie flexibel zijn in het leveren en ophalen, en pas weggaan als alles geïnstalleerd is, zorgt ervoor dat we nu al jaren prettig samenwerken.’

Vertel ons waar je de koffiemachine voor wilt gebruiken en hoeveel koffies je wilt maken en wij adviseren je graag wat de meest geschikte machine is. Daarnaast willen we je graag de koffie printer tippen. Hiermee kun je jouw logo in de cappuccino printen.

Tel. 088 2035100 of vul het offerteformulier voor een gratis advies binnen 24 uur (op werkdagen).