Home » Koffiefiets op locatie huren

Waarom een koffiefiets op jouw locatie zo leuk is? Met meer dan 16 miljoen fietsen is Nederland een fietsland. Daarnaast drinkt de gemiddelde Nederlander 150 liter koffie per jaar! Een echte koffiefiets huren met de lekkerste koffies is daarom een regelrechte hit op iedere locatie!

De koffiefiets op jouw locatie

De koffiefiets is een Gazelle bakfiets uit 1940. De fiets werd toentertijd gebruikt om levensmiddelen in te vervoeren. Wij hebben de fiets volledig opgeknapt en voorzien van alle gewenst functionaliteiten. Zo beschikt de fiets over een dak met spotjes en meerdere stroomgroepen.

Het voordeel dat de bakfiets heeft ten opzichte van de mobiele koffiebars is dat deze er van alle kanten mooi uitziet en uw gasten van alle kanten kunnen bestellen bij onze barista. Hierdoor kan de bakfiets op locatie bijvoorbeeld midden op een plein neergezet worden. Ditzelfde geldt overigens ook voor onze koffie piaggio’s.

De afmetingen van de koffiefiets zijn 2,70 x 1,50m. We hebben twee vrije stroomgroepen van 230v. Water nemen we zelf mee.

Optioneel leveren wij ook een compleet terras bij de koffiefiets of een aggregaat indien er geen stroom op locatie aanwezig is.

Koffiefiets op locatie huren? Koffiebarhuren.nl!

 

Wat is er inbegrepen wanneer je een koffiebakfiets huurt?

  1. Een gastvrije en proactieve barista
  2. Bijzondere specialty coffee die exclusief voor ons gebrand wordt
  3. All inclusive onbeperkt (latte art) koffie & thee
  4. Duurzame disposables

Wil je meer informatie? We zitten voor je klaar! Geen ons een belletje of vul het offerte formulier in. Je krijgt altijd binnen 24 uur een vrijblijvend advies van je persoonlijke adviseur bij KoffieBarHuren.