Home » De Koffiefiets

De Koffiefiets

Waarom een koffiefiets op jouw locatie huren zo leuk is? Met meer dan 16 miljoen fietsen is Nederland een fietsland. Daarnaast drinkt de gemiddelde Nederlander 150 liter koffie per jaar! Onze koffie bakfiets is daarom een regelrechte hit op iedere locatie!

De koffiefiets huren op jouw locatie

De koffiefiets is een Gazelle bakfiets uit 1940. De fiets werd toentertijd gebruikt om levensmiddelen in te vervoeren. Wij hebben de fiets volledig opgeknapt en voorzien van alle gewenst functionaliteiten. Zo beschikt de fiets over een dak met spotjes en meerdere stroomgroepen.

Bakfiets met koffiemachine

Het voordeel dat de bakfiets heeft ten opzichte van de mobiele koffiebars is dat deze er van alle kanten mooi uitziet en uw gasten van alle kanten kunnen bestellen bij onze barista. Hierdoor kan de bakfiets op locatie bijvoorbeeld midden op een plein neergezet worden. Ditzelfde geldt overigens ook voor onze koffie piaggio’s.

De afmetingen van de koffiefiets zijn 2,70 x 1,50m. We hebben twee vrije stroomgroepen van 230v. Water nemen we zelf mee.

Optioneel leveren wij ook een compleet terras bij de koffiefiets of een aggregaat indien er geen stroom op locatie aanwezig is.

Koffiefiets op locatie huren? Huur deze bakfiets Koffiebarhuren.nl!

Dit is inbegrepen wanneer je de koffie bakfiets huurt

Wanneer wij de bakfiets op jouw locatie verzorgen dan is alles inbegrepen. Dit bekent dus onder adere;

  1. Een of meerdere gastvrije en proactieve barista(‘s)
  2. Onbepekert bijzondere specialty coffee die exclusief voor ons gebrand wordt
  3. Duurzame disposables
  4. Onbeperkt diverse verse theesoorten
  5. Verschillende soorten plantaardige melk

Meer informatie

Wil je meer informatie? We zitten voor je klaar! Geen ons een belletje of vul het offerte formulier in. Je krijgt altijd binnen 24 uur een vrijblijvend advies van je persoonlijke adviseur bij KoffieBarHuren.