Waarom een koffiefiets op locatie in Nederland zo leuk is? Met meer dan 16 miljoen fietsen is Nederland een fietsland. Daarnaast drinkt de gemiddelde Nederlander 150 liter koffie per jaar! Een echte koffiefiets met de lekkerste koffies is daarom een regelrechte hit op iedere locatie!

De koffiefiets op locatie

De koffiefiets is een Gazelle bakfiets uit 1940. De fiets werd toentertijd gebruikt om levensmiddelen in te vervoeren. Wij hebben de fiets volledig opgeknapt en voorzien van alle gewenst functionaliteiten. Zo beschikt de fiets over een dak met spotjes en meerdere stroomgroepen.

Het voordeel dat de bakfiets heeft ten opzichte van de koffiewerkbank en de koffiebars is dat deze er van alle kanten mooi uitziet en uw gasten van alle kanten kunnen bestellen bij onze barista. Hierdoor kan de bakfiets op locatie bijvoorbeeld midden op een plein neergezet worden. Ditzelfde geldt overigens ook voor onze koffie piaggio’s.

Optioneel leveren wij ook een compleet terras bij de koffiefiets of een aggregaat indien er geen stroom op locatie aanwezig is.

Meer informatie? Wij adviseren u graag! 024 3572761