Home » Duurzame koffie

Duurzame koffie

Is duurzaamheid een belangrijk thema op jouw evenement? Dan is het goed om te weten welke koffie er geschonken wordt en hoe deze gemaakt wordt. Wij gebruiken de Specialty Coffee Blend van Bar Company. Koffiebrander Siebe vertelt je er alles over:

Onze koffie is duurzaam

Volmondig ja! Op de plantages waar onze koffiebonen vandaag komen worden geen giftige bestrijdingsmiddelen gebruikt. Deze zijn namelijk zeer schadelijk voor het milieu. Er zijn nog steeds veel plantages waar dit wel gedaan wordt. Deze gewassen kunnen na een tijdje niet meer zonder bestrijdingsmiddelen en de boeren kunnen dus niet meer terug.

De koffieboeren waar wij mee werken worden continu bezocht voor kwaliteitscontroles. Daarnaast worden zij op de hoogte gehouden van de prijzen op de beurs waardoor ze weten wat een eerlijke prijs is om hun koffie voor te verkopen.

En net zoals onze koffie duurzaam is, zijn onze disposables dat ook. Alle roerstaafjes en kartonnen koffiebekers zijn biologisch afbreekbaar.

Lees meer

Ben je al enthousiast aan het worden over onze duurzame koffie? Lees dan meer over onze gave koffiebars, de barista’s of bekijk onze foto’s.

Koffie catering op locatie