Een koffiemachine huren voor 1 dag? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van professionele koffiemachines voor evenementen.  

Koffiemachine huren voor 1 dag

Van een beurs, congres, opening productpresentatie of bedrijfsevenement; de meesten evenementen duren precies een dag. En voor slechts één dag is het niet interessant om een koffiemachine aan te schaffen. Maar je eigen apparaat gaat het niet trekken, want je wilt geen koude koffie of lange rijen met wachtende mensen. Gelukkig maar dat wij een breed assortiment aan schitterende koffiemachines beschikbaar hebben in de verhuur. We verhuren onze machines tegen scherpe huurtarieven en we komen ze meestal ook nog eens kosteloos brengen en ophalen. We maken onderscheid in de volgende twee types;

Volautomaat koffiemachine huren voor 1 dag

De volautomaten zijn zeer eenvoudig te bedienen want met een druk op de knop maak je een heerlijke espresso, cappuccino, thee of chocomel. Je kent ze misschien wel van de tankstations. Deze machines maken met gemak 200 koffies per uur. Ze hebben alleen een normaal stroompuntje nodig van 220v. Water aan- en afvoer zijn niet nodig vanwege het grote waterreservoir. Wil je helemaal nergens meer naar om hoeven te kijken dan kunnen we ook de koffie, thee, bekertjes, roerstaafjes, melk en suiker verzorgen. 

Halfautomaat koffiemachine huren voor 1 dag 

Een half automaat koffiemachine wordt bediend door een barista. Deze machine wordt altijd compleet met alle benodigdheden geleverd. Denk hierbij aan een molen voor de bonen, melk kannetjes en uitkloplade. Op deze manier kan je meteen beginnen met koffies maken. Doordat we werken met een waterpomp en watertonnen hebben deze machines ook alleen een stroompuntje nodig van 220v. Indien gewenst verzorgen wij ook de barista en/of koffie en alle randbenodigdheden. 

 

Koffiemachine huren voor 1 dag bij Koffiebarhuren.nl
Halfautomaat
Koffiemachine huren voor 1 dag
Volautomaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle machines kunnen op jouw eigen bar of balie geplaatst worden, of op onze stijlvolle mobiele koffiebars.

Wanneer je een koffiemachine wilt huren voor 1 dag adviseren we je graag welk apparaat het meest geschikt is. Welke machine je ook kiest, je mag ervan uit gaan dat je een top apparaat krijgt met een hoge capaciteit. Trakteer je gasten, collega’s of bezoekers dus op écht goede koffie met een écht goede koffiemachine.

We zijn je graag van dienst!