Home » FAQs

FAQs

Omdat je niet iedere dag een koffiebar huurt, heb je vast wat vragen. Bekijk hier de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Ja, van vese fruitwaters, en gezonde smoothies en sapjes tot home made brownies. Laat ons je wensen weten en wij regelen het.

Het opbouwen van de koffiebar duurt 1 uur. We zorgen ervoor dat we 1,5 uur voordat de bar open gaat op jouw locatie aanwezig zijn. Hierdoor hebben er nog een half uurtje speling voor het geval er iets tegen zit.

Dat bepaal jij. En je betaalt nooit te veel want je betaalt per uur dat je de bar opent wenst te hebben.

Onze barista’s zijn zeer ervaren en werken daardoor op hoge snelheid. En als de groep gasten wat groter wordt, dan komen we gewoon met twee of drie of vier barista’s. Hierdoor worden lange rijen met wachten de gasten voorkomen.

Dat is afhankelijk van het aantal gasten dat wij van koffie dienen te voorzien in het gegeven tijdsbestek. Als vuistregel mag je er vanuit gaan dat één professionele barista 100 koffies per uur kan maken.

Je kunt rekening houden met de volgende tarieven: € 250,- voor een leuke mobiele koffiebar met koffiemachine € 35,- per uur voor de barista € 69,- per uur voor onbeperkt ‘specialty koffie’ en thee € 100,- voorbereiding, op- en afbouw € 0,50 per km transportkosten

Nee. Wij komen namelijk precies met het aantal barista’s en koffiemachines dat nodig is voor jouw groep collega’s, gasten of bezoekers. We verzorgen soms de koffie op grote festivals dus we kunnen iedere groep aan.

Nee. Wij hebben wel een minimale ordewaarde. Deze bedraagt € 650,-.

Zeker, wij bieden diverse personalisatie en reclame mogelijkheden

Naast koemelk gebruiken wij ook plantaardige melk. Wij gebruiken soja en haver van het merk Alpro.

Je ontvang achter een factuur en hoeft niet vooraf te betalen.

Bij deze bedragen is alles inbegrepen. Dit betekent dus uiteraard de bekers maar bijvoorbeeld ook verschillende soorten plantaardige melk, verschillende Monin siropen en diverse heerlijke theesoorten.

Wij serveren een duurzame ‘Specialty Coffee’ die speciaal voor ons gebrand wordt. Lees het verhaal over onze koffie.

Alle denkbare koffie specialiteiten worden door onze barista’s geserveerd. En we maken ze nog lekkerder door de verschillende Monin siropen.

Bekijk onze referenties. Als er een bedrijf tussen zit waar je graag een referentie van wil ontvangen, laat dit dan even weten.