Home » Koffie Piaggio huren

Koffie Piaggio huren

Wanneer je een koffie piaggio wilt huren op jouw locatie, dan hebben wij drie schitterende voertuigjes in de aanbieding. Bekijk dit filmpje even om een goede indruk te krijgen:

Een koffie Piaggio huren

Naast onze voorliefde voor koffie, hebben onze barista’s ook een liefde voor retro driewielers. We hebben daarom rechtstreeks uit Italië driedriewielers gehaald die gegarandeerd zullen opvallen op jouw beurs, congres, opening, bedrijfsfeest, festival of bruiloft.

De groene koffie Piaggio

Eigenlijk hebben we niets toe te voegen aan de foto. De nostalgische retrolijnen in combinatie met hippe kleur groen maakt dat wij hem het liefst iedere dag zouden willen rijden.

Koffie Piaggio | Koffie tuk tuk huren

De zwarte koffie Piaggio

Deze zwarte Piaggio is een stijlvolle klassieker die het op iedere locatie goed doet.  

Zwarte koffie driewieler huren - Koffiebarhuren.nl

De blauwe koffie Piaggio

Deze babyblauwe pantydropper is op papier geen Piaggio, maar een Benelli. Het betreft een schuurvondst in Italië. Omdat de fabriek waar deze driewieler is gemaakt, direct na opstart plat gebombardeerd is in de tweede wereld oorlog, rijden er maar 2 van deze Benelli’s in Nederland. Meer vintage/industrieel wordt het niet.

koffie tuk tuk huren | koffiebarhuren.nl

Een koffie driewieler is altijd een succes

Welke Italiaanse koffie driewieler je ook kiest, je mag er vanuit gaan dat het een gezellige trekpleister wordt. We rijden onze koffie Tuk Tuk’s met liefde naar je toe.

Wil je meer informatie over deze toffe koffie driewielers? Neem dan contact met ons op. Wij zitten voor je klaar: Tel. 088 2035100. 

Koffie Piaggio huren Koffie drieleiers huren Koffie tuk tuk huren

Of bekijk meer foto’s en lees meer over jouw barista de type events waar we koffies maken.