Wanneer je een koffie piaggio wilt huren op jouw locatie, dan hebben wij twee schitterende voertuigjes in de aanbieding. Bekijk dit filmpje even om een goede indruk te krijgen:

Een koffie Piaggio huren

Naast onze voorliefde voor koffie, hebben onze barista’s ook een liefde voor retro driewielers. We hebben daarom rechtstreeks uit Italië twee driewielers gehaald die gegarandeerd zullen opvallen op jouw beurs, congres, opening, bedrijfsfeest, festival of bruiloft;

 

De groene koffie Piaggio 

Eigenlijk hebben we niets toe te voegen aan de foto. Koffie Piaggio huren De nostalgische retrolijnen in combinatie met hippe kleur groen maakt dat wij hem het liefst iedere dag zouden willen rijden.

De blauwe Piaggio

Deze babyblauwe pantydropper is op papier geen Koffie driewieler huren Piaggio, maar een Benelli. Het betreft een schuurvondst in Italië. Omdat de fabriek waar deze driewieler is gemaakt, direct na opstart plat gebombardeerd is in de tweede wereld oorlog, rijden er maar 2 van deze Benelli’s in Nederland. Meer vintage/industrieel wordt het niet.

Een Piaggio wordt ook wel een Tuk Tuk of een driewieler genoemd. Meer informatie over deze toffe koffie driewielers? Neem dan contact met ons op. Wij zitten voor je klaar: Tel. 088 2035100. 

Koffie Piaggio huren Koffie drieleiers huren Koffie tuk tuk huren

 

Of bekijk meer foto’s en lees meer over jouw barista de type events waar we koffies maken.