Home » Latte art printer

Latte art printer

Wij hebben hem: de latte art printer! Met deze printer kunnen we iedere cappuccino voorzien van jouw eigen tekst, logo en zelfs foto’s. Zie je de enorme marketingmogelijkheden voor je? 

Latte art printer huren

Zo werkt de latte art printer

De latte art printer maakt geen koffie, maar print met koffie-extract teksten of foto’s op het melkschuim van de cappuccino. Bij de printer zit een tablet waar je zelf een leuke tekst kunt typen of een afbeelding kunt selecteren uit de galerij. Wil je je eigen logo gebruiken of liever een selfie maken? Geen probleem! Je kunt hier gewoon je eigen telefoon voor gebruiken, want met WiFi kun je de gewenste afbeelding naar de tablet sturen. Binnen 10 seconden is de printer klaar met het personaliseren van je koffie. Het resultaat? Lachende gezichten en een unieke ervaring voor je gasten! 

Ja, dit is ook leuk voor jouw evenement

De latte art printer is perfect voor feesten en evenementen. Maak reclame met je bedrijfslogo in de koffie of begin de dag met een motiverende boodschap. Laat zien wat jullie te vieren hebben en verras je gasten. Want wat de reden van je evenement ook is; jouw gasten, bezoekers en collega’s moeten deze dag niet meer vergeten. Door ze te verrassen met een persoonlijke koffie realiseer je dit! Daarnaast wordt de koffies bijna altijd gedeeld op social media.