Home » Barista huren

Barista huren

Oke, een barista huren klinkt goed. Maar wat is nou eigenlijk precies een barista?

Dit is een barista

De Italiaanse term barista betekent letterlijk barman of -vrouw. Wanneer je onze barista’s inhuurt krijg je echter veel meer dan een barman of koffie schenker. Na ontelbare vlieguren achter de koffiemachine gemaakt te hebben weten ze natuurlijk alles van koffie. Hierdoor zijn onze barista’s in staat om van koffie drinken een echte beleving te maken. We zijn enthousiastelingen met een passie voor koffie. En wij zijn nooit uitgeleerd.

Een barista inhuren op jouw evenement

Onze barista’s worden het meest ingehuurd op zakelijke evenementen zoals beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Maar we komen ook met liefde naar particuliere feesten zoals verjaardagen en bruiloften.

barista workshop

Ons doel is om de beste koffie op een gastvrije manier te serveren aan jouw gasten of bezoekers, ongeacht het type evenement. Je mag er vanuit gaan dat je een barista krijgt die niet alleen koffies maakt, maar ook een echte gastheer /-vrouw is. Wij ontvangen en behandelen jouw gasten alsof het ons eigen evenement is. 

Dit is de kost prijs van een barista huren

De uur prijs van onze barista bedraagt €29,- per uur. Je krijgt hiervoor een barista en een gastheer of -vrouw in één. Het liefst nemen we onze eigen mobiele koffiebar met koffiemachine mee (lees meer over een koffiebar huren). En het liefst schenken we onze eigen duurzame specialty koffie (omdat hij zó lekker is). Maar beschik je zelf al over een bar, dan is het ook zeker mogelijk om alleen barista te huren, met of zonder koffiemachine. Daarnaast kun je er voor kiezen om ons de koffie te laten verzorgen, maar we kunnen ook met jouw koffiebonen werken.

Wist je dat onze barista’s ieder jaar meer dan 200 keer ingehuurd worden?

barista huren met koffiebar - koffiebarhuren.nl

Daarom onze barista huren

Zes reden waarom jaarlijks meer dan 200 bedrijven onze barista’s huren:

  1. Je wordt volledig ontzorgd. Wij nemen alles mee en regelen alles
  2. Je geniet altijd een scherpe prijs
  3. Persoonlijk & flexibel: jouw wens staat centraal en ‘nee’ kennen we niet
  4. De mooiste mobiele koffiebars met mogelijkheid tot personaliseren
  5. Bijzonder lekkere koffies die je niet in de supermarkt of lokale bar koopt
  6. Gepassioneerde barista’s die hun liefde voor koffie afstralen op jouw gasten

Barista’s maken latte art

Onze barista’s staan bekend om hun ‘latte art’ kunsten. Door met een speciale techniek het melk in de koffie te schenken, ontstaan er schitterende vormpjes. Latte art zorgt voor het ‘wauw’ effect bij jouw gasten of bezoekers. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen logo in de melkkoffies terug te laten komen. Door het maken van een mal die precies op het kopje past, kan de barista met cacaopoeder uw logo in de koffie tekenen. Wil je echt uitpakken? Dan moet je onze latte art printer zien!