Home » Barista huren

Barista huren

barista workshop

Barista op locatie

Een barista huren voegt een vleugje klasse en kwaliteit toe aan elk evenement. Onze ervaren barista’s zijn meer dan koffiemakers; ze creëren een unieke koffiebeleving. Of het nu een zakelijk evenement is, zoals een beurs of congres, of een persoonlijk feest zoals een verjaardag of bruiloft, wij zorgen voor een gastvrije service. Met meer dan 200 boekingen per jaar zijn onze barista’s geliefd. Waarom? Omdat we ontzorgen, scherpe prijzen bieden, flexibel zijn, prachtige koffiebars leveren, heerlijke koffie serveren en gepassioneerde barista’s hebben die latte art beheersen.

Oke, een barista huren klinkt goed. Maar wat is nou eigenlijk precies een barista?

Dit is een barista

De Italiaanse term barista betekent letterlijk barman of -vrouw. Wanneer je onze barista’s inhuurt krijg je echter veel meer dan een barman of koffie schenker. Na ontelbare vlieguren achter de koffiemachine gemaakt te hebben weten ze natuurlijk alles van koffie. Hierdoor zijn onze barista’s in staat om van koffie drinken een echte beleving te maken. We zijn enthousiastelingen met een passie voor koffie. En wij zijn nooit uitgeleerd.


Een barista inhuren op jouw evenement

Onze barista’s worden het meest ingehuurd op zakelijke evenementen zoals beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Maar we komen ook met liefde naar particuliere feesten zoals verjaardagen en bruiloften. We begrijpen dat het creëren van een buitengewone koffie-ervaring niet beperkt moet blijven tot de zakelijke wereld; daarom brengen we dezelfde passie en expertise mee naar jouw persoonlijke evenementen, waar we een warme, gastvrije sfeer en hoogwaardige koffieservice bieden om jouw speciale momenten nog memorabeler te maken.

barista workshop

Ons doel is om de beste koffie op een gastvrije manier te serveren aan jouw gasten of bezoekers, ongeacht het type evenement. Je mag er vanuit gaan dat je een barista krijgt die niet alleen koffies maakt, maar ook een echte gastheer /-vrouw is. Wij ontvangen en behandelen jouw gasten alsof het ons eigen evenement is. 


Dit betaal je voor een barista huren

Bij ons bedraagt de uurtarief voor het inhuren van een barista op locatie slechts €29,- per uur. Voor deze prijs krijg je niet alleen een vaardige barista, maar ook een gastheer of gastvrouw die bijdraagt aan de algehele ervaring. Het liefst neemt onze barista zijn eigen mobiele koffiebar met koffiemachine mee (lees meer over een koffiebar huren). En het liefst schenken we onze eigen duurzame specialty koffie (omdat hij zó lekker is).

Wat is inbegrepen in de prijs:

 • Een bekwame barista.
 • Een gastvrije gastheer of gastvrouw.
 • Optioneel: Onze mobiele koffiebar met koffiemachine.
 • Optioneel: Onze duurzame specialty koffie, bekend om zijn heerlijke smaak.
 • Flexibiliteit: Mogelijkheid om alleen een barista te huren, met of zonder koffiemachine, als je al over een bar beschikt.
 • Flexibiliteit: Keuze om ons de koffie te laten verzorgen of met jouw eigen koffiebonen te werken.

Wist je dat onze barista’s ieder jaar meer dan 200 keer ingehuurd worden?

barista huren met koffiebar - koffiebarhuren.nl

Daarom onze barista huren

Zes reden waarom jaarlijks meer dan 200 bedrijven onze barista’s inhuren:

 1. Je wordt volledig ontzorgd. Wij nemen alles mee en regelen alles
 2. Je geniet altijd een scherpe prijs
 3. Persoonlijk & flexibel: jouw wens staat centraal en ‘nee’ kennen we niet
 4. De mooiste mobiele koffiebars met mogelijkheid tot personaliseren
 5. Bijzonder lekkere koffies die je niet in de supermarkt of lokale bar koopt
 6. Gepassioneerde barista’s die hun liefde voor koffie afstralen op jouw gasten

Barista’s maken latte art

Onze barista’s staan bekend om hun ‘latte art’ kunsten. Door met een speciale techniek het melk in de koffie te schenken, ontstaan er schitterende vormpjes. Latte art zorgt voor het ‘wauw’ effect bij jouw gasten of bezoekers. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen logo in de melkkoffies terug te laten komen. Door het maken van een mal die precies op het kopje past, kan de barista met cacaopoeder uw logo in de koffie tekenen. Wil je echt uitpakken? Dan moet je onze latte art printer zien!