Barista huren

De Italiaanse term barista betekent letterlijk barman of -vrouw. Wanneer je onze barista’s inhuurt krijg je echter veel meer dan een barman of koffie schenker. Na ontelbare vlieguren achter de koffiemachine gemaakt te hebben weten ze niet alleen alles van koffie, maar zijn onze barista’s in staat om van koffie drinken een echte beleving te maken. We zijn enthousiastelingen met een passie voor koffie. En wij zijn nooit uitgeleerd.

Een barista huren op jouw evenement of feest?

Onze barista’s worden het meest ingehuurd op beurzen, congressen en zakelijke feesten. Maar ook particuliere feesten zoals verjaardagen en bruiloften doen we graag. Ons doel is om de beste koffie op een gastvrije manier te serveren aan jouw gasten of bezoekers, ongeacht het type evenement. Je mag er vanuit gaan dat je een barista krijgt die niet alleen koffies maakt, maar ook een echte gastheer /-vrouw is. Wij ontvangen en behandelen uw gasten alsof het ons eigen feest is.

Het liefst nemen we onze eigen mobiele koffiebar met koffiemachine mee. Maar beschik je zelf al over een bar, dan is het ook zeker mogelijk om alleen barista te huren, met of zonder koffiemachine. Onze barista’s worden ieder jaar meer dan 200 keer ingehuurd. Benieuwd waarom? Lees meer.

Latte art

Onze barista’s staan bekend om hun ‘latte art’ kunsten. Door met een speciale techniek het melk in de koffie te schenken, ontstaan er schitterende vormpjes. Latte art zorgt voor het ‘wauw’ effect bij jouw gasten of bezoekers. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen logo in de melkkoffies terug te laten komen. Door het maken van een mal die precies op het kopje past, kan de barista met cacaopoeder uw logo in de koffie tekenen. Wil je echt uitpakken? Dan moet je onze latte art printer zien!

Offerte aanvragen