Wat is koffie catering?

Omdat vrijwel iedereen in Nederland koffie drinkt, is er ook vrijwel overal koffie te verkrijgen. Echt goede koffie is echter een stuk schaarser te verkrijgen. Met onze koffie catering ben je verzekerd van koffie die je niet iedere dag drinkt. Onze barista’s maken koffie zoals je deze ook drinkt in een Italiaanse espressobar. Echter hoef je niet naar Italië af te reizen, maar haal je de koffiebar gewoon naar je toe! 

Wat krijg je allemaal?Koffie catering

Schitterende mobiele koffiebar in jouw gewenste stijl
Een professionele en gastvrije barista
Disposable bekers of chique porselein servies
✓ Alle benodigde materialen en ingrediënten
Latte art in de melk koffies voor een extra beleving
Diverse branding mogelijkheden

Tip: huur ook de latte art printer en geef je cappuccino een gezicht! Maak indruk en laat je gasten genieten van een smaaksensatie.

Offerte aanvragen

Écht goede koffie

Wij maken gebruik van de beste kwaliteit koffiebonen waarbij wij niet gebonden zijn aan een leverancier. Op deze manier kunnen wij altijd de koffie van uw wens schenken. Uiteraard hebben wij wel onze voorkeur. Onze specialty koffies zijn geselecteerd met de allerhoogste kwaliteitseisen. De koffie bestaat uit bonen die door internationale koffiespecialisten allemaal gegradeerd worden boven de 85 cuppingpunten.

Iets lekker erbij?Iets lekkers bij de koffie catering

Wilt u uw gasten iets lekkers aanbieden naast de koffie? Wij hebben heerlijke vers gemaakte brownies en muffins uit eigen keuken!