Home » Koffie catering

Koffie catering

Wat is koffie catering?

Omdat vrijwel iedereen in Nederland koffie drinkt, is er ook vrijwel overal koffie te verkrijgen. Je moet dus wel van héle goede huizen komen om hier nog indruk mee te maken. That’s where we come in. Onze koffie catering is ‘hot’.

Met onze koffie catering ben je verzekerd van de beste koffie die je ooit hebt gedronken. Onze barista’s maken koffie zoals je deze ook drinkt in een Italiaanse espressobar. Echter hoef je niet naar Italië af te reizen, maar haal je de koffiebar gewoon naar je toe! Hierdoor wordt een alledaags kopje koffie, een ware beleving!

Dit is inbegrepen bij koffie catering

  1. Biologisch afbreekbare bekers en roerstaafjes
  2. Verse muntthee en diverse theesoorten
  3. Koffies met hartjes in het schuim geschonken
  4. Alle benodigdheden
  5. Diverse soorten plantaardige melk
  6. Monin siropen (hazelnoot, karamel, chocolade)
  7. Een gave mobiele koffiebar met alle apparatuur
  8. En het allerbelangrijkste: de bijzondere koffie
Koffie catering op locatie
koffie catering inhuren

Duurzame specialty Koffie

In samenwerking met Brinks Coffeeroasters hebben wij een eigen specialty koffieblend ontwikkeld. Deze blend is een combinatie van drie verschillende koffiebonen uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras. Door de combinatie van deze bonen kunnen we een constante kwaliteit garanderen.

De BC koffieblend heeft een geweldige, ronde en zoete smaak met weinig zure tonen.  De blend is uniek want hij wordt speciaal gebrand voor Bar Company.

Wat moet ik zelf regelen?

Niets. Jij hebt al genoeg aan je hoofd en je hoeft je dus niet druk te maken over de koffie catering. Als je alleen een stroompuntje wil klaarleggen, dan doen wij de rest. Lekker toch? 

Lees meer over