Wat is koffie catering?

Omdat vrijwel iedereen in Nederland koffie drinkt, is er ook vrijwel overal koffie te verkrijgen. Je moet dus wel van héle goede huizen komen om hier nog indruk mee te maken. That’s where we come in.

Met onze koffie catering ben je verzekerd van de beste koffie die je ooit hebt gedronken. Onze barista’s maken koffie zoals je deze ook drinkt in een Italiaanse espressobar. Echter hoef je niet naar Italië af te reizen, maar haal je de koffiebar gewoon naar je toe! Hierdoor wordt een alledaags kopje koffie, een ware beleving!

Wat is er allemaal inbegrepen? Koffie met latte art van een barista

  1. Fairtrade koffie met biologisch afbreekbare bekers en roerstaafjes
  2. Verse muntthee en diverse theesoorten
  3. Koffies met hartjes in het schuim geschonken
  4. Alle benodigdheden
  5. Sojamelk en havermelk
  6. Monin siropen (hazelnoot, caramel, chocolade

 

Optioneel: Heerlijke handgemaakte brownies van The Brownie Box.

 

De Koffie

In samenwerking met Brinks Coffeeroasters hebben wij een eigen specialty koffieblend ontwikkeld. Deze blend is een combinatie van drie verschillende koffiebonen uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras. Door de combinatie van deze bonen kunnen we een constante kwaliteit garanderen.

Koffie catering van Koffiebarhuren.nl

De BC koffieblend heeft een geweldige, ronde en zoete smaak met weinig zure tonen.  De blend is uniek want hij wordt speciaal gebrand voor Bar Company.

Lees meer over

 

Wat moet ik zelf doen?

Alleen een stroompuntje klaarleggen en wij doen verder alles!

Tip: huur ook de latte art printer en geef je cappuccino een gezicht! Maak indruk en laat je gasten genieten van een smaaksensatie.