Home » Mobiele koffiebar huren

Mobiele koffiebar huren

85% van jouw gasten, bezoekers of collega’s drinkt koffie. En de overige 15% drinkt waarschijnlijk thee. Wanneer je een mobiele koffiebar huurt weet je dus zeker dat dit een hit gaat worden.

Een koffiebar huren is een gegarandeerd succes

Ze zeggen wel eens dat de beste gesprekken plaatsvinden bij de koffiemachine. Dit kunnen wij beamen. Want wanneer wij onze mobiele koffiebar opgebouwd hebben dan fungeert deze binnen no-time als een gezellige trekpleister.

Mobiele koffiebar op locatie

Verschillende soorten koffiebars

Maar wat is nou de meest geschikte mobiele koffiebar voor jouw evenement?

Geen evenement is hetzelfde en onze mobiele koffiebars daarom ook niet. In onze ogen moet de ‘look& feel’ nameijk helemaal moet kloppen. Zodoende hebben we niet op onze barmeubels bezuinigd en hebben we ze in diverse afmetingen en stijlen. Hierdoor krijg je altijd precies de bar die aansluit bij jouw wensen. Wil je een industriële stijl? Dan is bijvoorbeeld de koffie werkbank leuk. Maar we hebben ook hele gave Piaggio driewielers en bakfietsen (lees verder).

Stroom en water voor de koffiebar

De koffiebar zo ingericht dat onze barista’s op een hoog tempo koffies kunnen maken. De bar is voorzien van grote watertanks waardoor we geen wateraansluiting op jouw locatie nodig hebben. Het enige wat wij vragen is een stroompuntje. En als je die niet kunt verzorgen, dan nemen we gewoon zelf een aggregaat mee.

De voordelen van onze koffiebars op wielen

  • Diverse gave stijlen en afmetingen
  • Geheel zelfvoorzienend. Wij hebben alleen stroom nodig (geen water)
  • Voorzien van de allerbeste espressomachines en koffiemolens
  • Volledig te voorzien van jouw logo (lees meer over reclame mogelijkheden)
  • Ruim op tijd geïnstalleerd
  • Altijd bemand door gecertificeerde en gastvrij barista’s

Koffie driewielers

Heb je wat meer ruimte op jouw locatie en wil je geen barmeubel? Bekijk dan onze koffie driewielers: de Koffiefiets  en de Koffie Piaggio’s  .

Koffie Piaggio huren

De meest gehuurde koffiebars

De latte art printer

Tip! Wil je je koffiebar nog gaver maken? Bekijk dan de latte art printer. Met dit apparaat kunnen we de koffie voorzien van jouw tekst, foto of logo.

Interesse of nog vragen?

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de kosten om een koffiemachine te huren op locatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!