Home » Wat kost een mobiele koffiebar huren op locatie?

Wat kost een mobiele koffiebar huren op locatie?

Wanneer je echt goede koffie op jouw feest, beurs of evenement wilt, dan kom je niet meer weg met een Senseo apparaat. Wil je het echt goed doen, dan heb je je eigen koffiebar nodig. Maar wat kost nou zo’n mobiele koffiebar om te huren? De huurprijs van een koffiebar is afhankelijk van een aantal factoren.

barista huren met koffiebar - koffiebarhuren.nl

Goedkoop een mobiele koffiebar huren

Omdat de meeste mensen tegenwoordig een goed koffiemachine thuis hebben staan, verwachten ze op jouw evenement ook goede koffie. Maar goede koffie hoeft niet per se duur te zijn. Zo huur je bij ons al een koffiebar met barista vanaf € 650,- volledig verzorgd!

Wij nemen alles mee dat nodig is en daar horen uiteraard ook de ingrediënten bij. We maken gebruik van een van de beste koffiebonen ter wereld en schenken in iedere cappuccino een mooi vormpje in het melkschuim.

Op die manier huur je goedkoop een koffiebar zonder op kwaliteit in te leveren.

Dit kost een mobiele koffiebar huren

Een mobiele koffiebar huur je voor €250,-. Maar dan ben je er nog niet. De koffiebar moet immers ook naar je toegebracht worden en weer opgehaald worden. Hiervoor rekenen wij €0,50 per kilometer vanaf Nijmegen.

Wil je ook een barista bij de koffiebar huren? Houd dan rekening met een bedrag van € 35,- per uur. En wil je dat we ook de koffie en thee verzorgen? Dan kan dat voor €65,- per uur. Hiervoor mag je net zo veel koffie drinken als je wil.

Een mobiele koffiebar voor evenementen

Onze mobiele koffiebar is geschikt voor verschillende soorten evenementen. We worden meestal ingehuurd op beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Ben je benieuwd naar een scherp voorstel voor jouw evenement? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan. We komen met liefde naar je toen.

goedkoop een koffiebar huren

Wat kost een koffie bar huren met barista

Mobiele koffiebar verhuur voor beursstands en zakelijke evenementen

Alternatief voor een mobiele koffiebar

Naast verschillende koffiebars bieden wij ook andere creatieve alternatieven aan. Zo kan je één van onze hoogwaardige koffiemachines huren; een uitstekende keuze voor zowel kantoorruimtes als evenementen. Of huur onze charmante koffiebus. Dit is een Volkswagen bus uit 1972 en zijn volledig uitgerust om de lekkerste koffie te maken. Mocht je voor een duurzamer alternatief willen gaan, dan raden we de koffiefiets aan! Deze fietsen zijn niet alleen een groen alternatief, maar ook een fantastische blikvanger. Ze zijn ideaal voor kleinere evenementen, markten of in stedelijke omgevingen waar ze gemakkelijk tussen de mensen manoeuvreren, terwijl ze heerlijke koffie serveren!