Home » Wat kost een mobiele koffiebar huren op locatie?

Wanneer je echt goede koffie op jouw feest, beurs of evenement wilt, dan kom je niet meer weg met een Senseo apparaat. Wil je het echt goed doen, dan heb je je eigen koffiebar nodig. Maar wat kost nou zo’n mobiele koffiebar om te huren? De huurprijs van een koffiebar is afhankelijk van een aantal factoren.

Goedkoop een koffiebar huren met baristaNatascha

Omdat de meeste mensen tegenwoordig een goed koffiemachine thuis hebben staan, verwachten ze op jouw evenement ook goede koffie. Maar goede koffie hoeft niet per se duur te zijn. Zo huur je bij ons al een koffiebar met barista vanaf € 495,- volledig verzorgd! Wij nemen alles mee dat nodig is en daar horen uiteraard ook de ingrediënten bij. We maken gebruik van een van de beste koffiebonen ter wereld en schenken in iedere cappuccino een mooi vormpje in het melkschuim. Op die manier huur je goedkoop een koffiebar zonder op kwaliteit in te leveren.

goedkoop een koffiebar huren Wat kost een koffie bar huren met barista De prijs van een mobiele koffiebar huren met barista

 

Een mobiele koffiebar voor evenementen

Onze mobiele koffiebar is geschikt voor verschillende soorten evenementen. We worden meestal ingehuurd op beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Ben je benieuwd naar een scherp voorstel voor jouw evenement? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan. We komen met liefde naar je toen.