Home » Koffiebus huren

Wanneer u op zoek bent naar een unieke wijze om uw gasten te voorzien van goede koffie dan biedt KoffieBarHuren u: De Koffiebus!

De Koffiebus huren

De koffiebus is een authentieke Volkswagen bus uit 1972. De bus is gespoten een opvallende kleuren en oogt hagelnieuw. De koffiebus is dan ook met recht een ware eye-catcher te noemen! Met name op festivals en publieksevenementen is van heinen ver zichtbaar dat hier koffie te verkrijgen is.

De koffiebus beschikt over een luxe FAEMA espressomachine  en molen. De bus heeft alleen een stroompuntje nodig en is verder geheel zelfvoorzienend. De koffiebus wordt door twee gastvrije medewerkers bemand:
1. Barista die zich bezig houdt met het maken van heerlijke latte art koffies
2. Een bartender die de bestelling van uw gasten opneemt en de koffies uit serveert.

Door deze geoliede samenwerking kunnen wij in no-time grote groepen gasten voorzien van verse koffie en worden lange rijen met wachtende gasten zo veel mogelijk beperkt.

Koffie en live muziek?

De koffiebus beschikt over een caravan die als open podium fungeert. De caravan is in dezelfde kleuren gespoten als de koffiebus en heeft reeds op meer dan honderd evenementen haar succes bewezen. Door samenwerkingen met verschillende bandjes en singer/songwriters kunnen wij voor iedere evenement de muzikale omlijsting verzorgen.

koffiebus huren