Home » Mobiele koffiebar huren

Koffie is altijd een goed idee! Daarom kunt u bij Koffiebarhuren.nl een mobiele koffiebar huren, zodat u op iedere gewenste locatie de heerlijkste koffiecatering binnen handbereik heeft. Bij ons kunt u kiezen uit diverse sfeervolle koffiebars, die van uw evenement gegarandeerd een groot succes maken. Ons goed opgeleide team baristi bereid live de heerlijkste koffie voor uw gasten, altijd met een glimlach. Wist u dat wij beschikken over de mooiste koffiebars van Nederland? En met onze flexibele werkwijze kunt u onze mobiele koffiebar huren op iedere locatie naar wens!

Branding van uw mobiele koffiebar

Een koffiebar is geschikt voor vele uiteenlopende evenementen. Onze expertise ligt op het vlak van zakelijke evenementen. Dat komt omdat een mobiele koffiebar zich uitstekend leent voor branding. Koffiebarhuren.nl biedt u dan ook diverse mogelijkheden om uw merk of boodschap naar voren te laten komen:

  • Licht doorlatende sticker met uw logo over de gehele voorzijde van de koffiebar;
  • Bedrukte bekers met uw logo;
  • Bedrukte polo’s of overhemden met uw logo;
  • Uw logo met cacao poeder in de cappuccino.

Met de prachtige koffiebars van Koffiebarhuren.nl maakt u gegarandeerd een goede indruk bij uw (zakelijke) relaties. Onze koffie wordt bereid door goed opgeleide baristi, die van uw koffie een waar kunstwerk maken. En met onze uitstekende kwaliteit koffiebonen, zorgt de koffie ook nog eens voor een ongekende smaakexplosie. Er zal nog lang over een bezoek aan uw evenement nagepraat worden!

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Koffiebarhuren.nl!

De modulaire koffiebars van Koffiebarhuren.nl zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een robuuste, steigerhouten bar, maar ook voor een chique, hoogglans zwart/witte bar. Daarnaast zijn de bars beschikbaar in vier afmetingen, zodat er altijd een geschikt exemplaar tussen zit voor uw evenement! Bent u enthousiast geraakt over een mobiele koffiebar huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Koffiebarhuren.nl. Neem ook gerust eens contact met ons op indien u uw wensen wilt doorspreken of meer informatie nodig heeft. Koffiebarhuren.nl adviseert u graag!