Home » Koffiebar huren in Hengelo

Koffiebar huren in Hengelo

Wilt u ook een koffiebar huren? Hengelo

Wie houdt er nu niet van een heerlijk kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Hengelo op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Hengelo dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Hengelo

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Hengelo?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Hengelo? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home