Een feest of evenement is geen succes zonder koffie. Daarom is een barista op locatie een uitstekend idee wanneer u zelf een evenement organiseert. De professionele en gecertificeerde baristi van Koffiebarhuren.nl verzorgen graag de gehele koffiecatering voor u. Leg uw gasten in de watten met onze heerlijke espresso’s, cappuccino’s en andere koffiespecialiteiten, die vers voor u worden bereid. ’Barista’ is een eigenlijk een Italiaanse term voor barman of barvrouw, maar de baristi van Koffiebarhuren.nl zijn veel meer dan dat! Met hun grote passie voor hun vak, zijn ze echte koffiekenners die uw gasten graag vertellen over de herkomst van bonen en diverse koffiebereidingen. Daarnaast zijn ze niet vies van een knap staaltje ‘latte art’. Het schuim van de cappuccino zal voorzien worden van een heus kunstwerk; iets waar uw gasten nog lang over zullen napraten! Met onze koffiecatering op locatie bent u verzekerd van echt goede koffie en tevreden gasten!

Koffiebar en barista op uw eigen locatie

Koffie is altijd een goed idee! Maar de ene koffie is de andere koffie nog niet. Wij van Koffiebarhuren.nl weten hoe belangrijk het is om goede koffie te serveren, koffie zoals je ‘m ook zou kunnen drinken in een Italiaanse espressobar! Daarom maken wij gebruik van een topkwaliteit koffiebonen, zijn onze baristi gecertificeerd en bieden wij de complete ervaring met onze unieke koffiebars. U kunt onze baristi los inhuren, maar ook met koffiebar. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent, om uw gasten in de watten te leggen!

Barista op locatie en meer

Koffiebarhuren.nl is specialist in koffiecatering. Wij hebben al voor meer dan 1500 tevreden klanten gewerkt, en weten precies hoe we uw gasten kunnen verblijden met de lekkerste koffie. Als onderdeel van Barcompany, kunnen wij echter nog veel meer voor u betekenen. Voor ieder evenement bieden wij unieke en passende cateringconcepten. Een greep uit ons cateringassortiment:

  • Smoothiebar;
  • Cocktailbar;
  • Tarwegras;
  • Juicebar;
  • Zuurstofbar;
  • Champagnetoren.

Meer informatie?

Koffiecatering en/of een barista op locatie is uitermate geschikt voor allerlei evenementen. Met de service van Koffiebarhuren.nl maakt u gegarandeerd een goede indruk bij uw (zakelijke) relaties! En wist u dat onze koffiebars zich uitstekend lenen voor branding? Koffiebarhuren.nl biedt u diverse mogelijkheden om uw merk of boodschap naar voren te laten komen, bijvoorbeeld in de vorm van bedrukte bekers, stickers of uw logo met cacaopoeder in het cappuccino-schuim. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan bekend om onze flexibiliteit; uw wens staat centraal! Zo maken we samen een daverend succes van uw evenement.