Home » Koffiebar huren in Harlingen

Koffiebar huren in Harlingen

Een koffiebar huren Harlingen

Iedereen nuttigt graag een lekker kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Harlingen op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Harlingen dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Harlingen

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere plek, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Harlingen?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Harlingen? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home