Home » Koffiebar huren in Gooise Meren

Koffiebar huren in Gooise Meren

Koffiebar huren Gooise Meren

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Gooise Meren op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Gooise Meren dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Gooise Meren

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Een lekkere kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Gooise Meren?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Gooise Meren? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home