Home » Koffiebar huren in Eindhoven

Koffiebar huren in Eindhoven

Een origineel concept, goed, lekker en een publiekstrekker? Kiest u er dan voor om een koffiebar te huren nabij Eindhoven. Geen evenement is hetzelfde, dat weten wij maar al te goed. Daarom beschikken wij ook over verschillende koffiebars. Van robuust steigerhout of elegant hoogglans in de kleuren zwart en wit: het kan allemaal. Onze bars zijn er in vier verschillende afmetingen, van 1m x 0,90m tot 5,20m x 0,90.

Waarom onze koffiebar huren?

Laat uw gasten zien dat u ze waardeert. Door een koffiebar te huren toont u aan dat u het belangrijk vindt om uw gasten te voorzien van kwalitatief goede koffie, zoals in een ware Italiaanse espressobar. Een aantal redenen om een van onze koffiebars te huren:

  • Wij bieden diverse formaten en stijlen koffiebars
  • Onze koffiebars zijn geheel zelfvoorzienend. Wij hebben alleen stroom nodig
  • Beschikken over espressomachines en molens van de hoogste kwaliteit
  • Zijn volledig te branden met uw logo en/of boodschap
  • Worden altijd ruim voor uw evenement opgebouwd
  • Worden altijd bemand door gecertificeerde en gastvrije barista’s

Een barista bij koffiebar.nl

De term barista komt uit het mooie Italië, de letterlijke vertaling is barman (of –vrouw). Onze baristi zijn veel meer dan barman of koffieschenker. Ze zullen uw gasten op de allerlekkerste koffie trakteren en weten bovendien alles van koffie. Zij vertellen uw gasten graag over de herkomst van bonen, diverse schenktechnieken en op welke wijze de smaak van koffiebonen te beïnvloeden is. Onze baristi zijn altijd gepast gekleed en gastheren en –vrouwen van het hoogste niveau. Huurt u een koffiebar op locatie, dan komt er altijd minstens één barista mee. Een barista inhuren zonder koffiebar is natuurlijk ook mogelijk.

Ik wil graag een koffiebar huren

Laat uw gasten genieten van een heerlijk kopje koffie, geserveerd vanuit een schitterende koffiebar. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een koffiebar huren? Wij bespreken graag alle mogelijkheden om uw evenement een succes te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op.