Home » Koffiebar op locatie huren

Koffiebar op locatie huren

Waarom zou je een koffiebar op je locatie willen inhuren? Het antwoord is simpel. 80% van de Nederlanders drinkt koffie. Je weet dus zeker dat je iets aanbiedt dat is de smaak zal vallen. Maar je wil natuurlijk iets bijzonders creëren voor je gasten. En daarom is het een uitstekend idee om een koffie op locatie te schenken. Onze ervaren barista’s hebben de vaardigheid om van een normaal kopje koffie een onvergetelijke belevenis te maken. Of je nu een bedrijfsbijeenkomst, bruiloft, beurs of ander evenement organiseert, onze koffiebar voegt een vleugje elegantie en genot toe aan elke gelegenheid.

Koffiebar op locatie huren | Koffiebarhuren.nl

Dit bieden wij wanneer je een koffie bar op je locatie inhuurt:

Wij nemen alles mee naar jouw locatie. Dit betekent dus onder meer:

  1. Een barista die alles van koffie weet, maar ook jouw gasten ontvangt als een echte gastheer of gastvrouw
  2. Een mobiele koffiebar. Je bepaalt zelf welke bar je mooi vindt
  3. Alles wat nodig is om de koffies te kunnen maken. Je hoeft zelf dus helemaal niets te regelen, behalve een stroompuntje.
  4. De lekkerste koffie en thee die je ooit hebt geproefd. We werken met en hele bijzondere koffie die niet verkrijgbaar is in de supermarkt.
  5. En uiteraard maken we gebruik van duurzame bekers en roerstaafjes.

Wat is het resultaat van onze koffie catering?

Jouw gasten, bezoekers of collega’s zullen positief verrast zijn. Een koffiebar biedt dat extraatje dat ze niet hadden verwacht. Dit zorgt voor een positieve vibe. Wij zorgen ervoor dat jouw bezoekers, gasten of klanten nog lang over deze activiteit gaan napraten. En is dat niet precies wat je wil?

Welke koffiebars kan ik kiezen?

Zie hieronder onze meest gehuurde koffiebars.

Dus, wil jij echt iets gaafs doen met je aankomende evenement? Huur dan een echte koffiebar op jouw locatie!

Offerte aanvragen