Home » Koffiebar huren in Den Haag

Koffiebar huren in Den Haag

Een echte eyecatcher op uw personeelsfeest, beurs of congres? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Den Haag. Als geen ander weten wij dat geen evenement hetzelfde is. Daarom kunt u bij ons verschillende koffiebars huren, passend bij uw wensen. Onze koffiebars zijn beschikbaar in vier verschillende afmetingen van 1m x 0,90m tot 5,20m x 0,90.

Een koffiebar met kwaliteit

Een goede kop koffie is een warm welkom op elk moment van de dag. Wanneer u uw gasten ontvangt met een lekker kopje koffie van onze koffiebar, laat u zien dat u ze waardeert. Nog een aantal redenen om een koffiebar bij ons te huren:

  • Wij bieden diverse formaten en stijlen koffiebars
  • Onze koffiebars zijn geheel zelfvoorzienend. Wij hebben alleen stroom nodig
  • Beschikken over espressomachines en molens van de hoogste kwaliteit
  • Zijn volledig te branden met uw logo en/of boodschap
  • Worden altijd ruim voor uw evenement opgebouwd
  • Worden altijd bemand door gecertificeerde en gastvrije barista’s

Barista

Huurt u een koffiebar bij ons, dan komt er altijd een barista mee. Deze term komt uit het prachtige Italië, het land waar koffie drinken een lifestyle is. Hoewel de vertaling barman/-vrouw is, doen onze barista’s veel meer dan dat. Naast dat zij uw gasten van lekkere koffie laten genieten, weten ze er ook nog eens van alles over. Met liefde vertellen ze over de verschillende schenktechnieken en de herkomst van koffiebonen. Tevens zijn ze altijd gepast gekleed en gastheren en gastvrouwen van top niveau. Er komt altijd minimaal één barista mee wanneer u een koffiebar op locatie huurt.

Koffiebar huren: bespreek alle mogelijkheden

Het is ook mogelijk om, naast een compleet verzorgde koffiebar, alleen het barmeubel of een koffiemachine te huren. Natuurlijk denken we graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact op en wij vertellen u alle mogelijkheden. Een offerte aanvragen kan uiteraard ook.