Home » Sappen en smoothie catering

Sappen en smoothie catering

KoffieBarHuren bestaat uit een team van tachtig barista’s. Wij vallen onder een groter moederbedrijf dat Bar Company heet. Dit overkoepelende bedrijf biedt naast koffie catering, meer catering concepten aan. Hierdoor kunnen wij naast koffies bijvoorbeeld ook verse smoothies en sappen voor jouw gasten, collega’s of bezoekers maken. Maar ook cocktails, champagnetorens en zelfs zuurstofbars behoren tot het assortiment.

Bar Company

Smoothies en sappen

Verse sappen of smoothies zijn de perfecte aanvulling op koffie. Deze gezonde dorstlessers worden veel gedronken op beursstands en bedrijfsevenementen. 

De drankjes kunnen gemaakt worden door barista’s vanuit hun mobiele koffiebars. Hierdoor hoef je dus geen extra bartender of extra barmeubel in te huren. Je slaat dus eigenlijk twee vliegen in een klap. 

Wil je wel een dorstlesser naar de koffie, maar liever geen live bereiding aan de bar? Dan bieden onze fruitwatertaps de oplossing. Ijskoud mineraalwater in combinatie met vers fruit zorgt voor een heerlijk drankje.

Wat je ook gaat organiseren, onze barista’s zijn je graag van dienst. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend advies.