Home » Mobiele barista

Mobiele barista

Organiseert u binnenkort een (zakelijk) evenement en wilt u direct met 3-0 voorstaan? Zorg er dan voor dat u uw gasten een kop koffie van topkwaliteit aanbiedt! Laat de koffiecatering over aan de koffiespecialst: Koffiebarhuren.nl. Het bereiden van een perfecte, Italiaanse smaaksensatie is immers iets waar onze professionele baristi in getraind zijn. Geserveerd vanuit een sfeervolle koffiebar wordt ieder kopje koffie een waar kunstwerk voor uw gasten. Een mobiele barista zorgt er voor dat uw gasten zich welkom voelen. Wanneer u bij Koffiebarhuren.nl een koffiebar huurt, is deze altijd voorzien van minimaal één barista. Maar u kunt onze mobiele baristi ook inhuren zonder koffiebar. Informeer naar de mogelijkheden!

Mobiele barista; geschikt voor ieder evenement

Wist u dat koffiecatering geschikt is voor vrijwel iedere gelegenheid? Van bedrijfsevenementen tot familiefeesten; een kopje koffie gaat er bij uw gasten altijd wel in! Onze baristi zijn goed opgeleid en hebben een passie voor hun werk. Tijdens het bereiden van een heerlijk kopje verse koffie, vermaken ze uw gasten met verhalen over bijvoorbeeld de herkomst van de koffiebonen. Ook laten ze graag diverse schenktechnieken zien en showen ze hun ‘latte-art’-kunsten. Uw gasten hebben nog nooit zo’n perfecte cappuccino gedronken!

Meer dan 1500 tevreden klanten

U kunt een mobiele barista inhuren met of zonder koffiebar. Onze koffiebars zijn modulair en daardoor voor ieder evenement geschikt. Wij kunnen ze leveren in 4 diverse maten en ook in verschillende uitvoeringen. Wat dacht u van een robuuste, steigerhouten koffiebar? Heeft u liever een chique, gelakte zwart-wit variant? Ook dat is mogelijk bij Koffiebarhuren.nl. Tot slot bieden wij u ook de mogelijkheid om de bar volledig te personaliseren en te branden. Zo kunnen wij bekers laten bedrukken of de bar voorzien van uw logo. Wij hebben al voor meer dan 1500 tevreden klanten gewerkt. Van beursstands tot bedrijfsfeesten en van een opening tot een activatie; Koffiebarhuren.nl komt naar u toe, waar u ook bent! Wij leveren graag uw full-service koffiecatering!

Koffiebar en barista op uw eigen locatie

Koffiebarhuren.nl is specialist in koffiecatering. Wij leveren graag een mobiele barista, met of zonder koffiebar, op uw locatie! Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent. Onze mobiele koffiebars zijn immers op vrijwel iedere locatie te plaatsen. Het enige dat wij nodig hebben is een stroompunt en de rest regelen wij zelf!