Home » Koffiemachine verhuur

Wist je dat koffiemachine verhuur een van onze specialisme is? Naast een groot team van barista’s en schitterende mobiele koffiebars beschikken wij namelijk ook over een groot assortiment aan moderne koffiemachines. En vanwege de scherpe huurtarieven zijn ze bijzonder populair in de verhuur. 

 

Koffiemachine verhuur

Volautomaat koffiemachine verhuur
Onze volautomaat

Ons assortiment bestaat grofweg uit twee verschillende soorten koffiemachines; volautomatische  en een halfautomatische koffiemachines. Een halfautomaat wordt geleverd met een molen, uitkloplade en alle tools die een barista nodig heeft. 
Volautomaten zijn vrij eenvoudig, hierbij is geen kennis van koffiezetten nodig en wordt bijvoorbeeld een cappuccino gemaakt met slechts een druk op knop.

Welke machine je ook kiest, je kan er vanuit gaan dat je alleen een standaard stroompuntje nodig hebt. De machines beschikken namelijk over grote watertanks waardoor water aanvoer en afvoer niet nodig zijn. Dit maakt de machines erg praktisch voor evenementen. 

Meer dan koffiemachine verhuur?

Je kunt onze machines op je eigen bar of balie plaatsen, maar het is ook mogelijk om een mobiele koffiebar te huren. We hebben bars in diverse stijlen en afmetingen. Daarnaast verzorgen we ook graag de barista en alle ingrediënten voor je, zodat je nergens meer omkijken naar hebt! 

halfautomaat koffiemachine verhuur
Onze halfautomaat

 

Benieuwd naar onze scherpe huurtarieven? We zitten voor je klaar! Tel. 024 3572761