Home » Koffiebar huren in Zundert

Koffiebar huren in Zundert

Wilt u ook een koffiebar huren? Zundert

Wie houdt er nu niet van een heerlijk kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Zundert op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Zundert dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uitermate gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Zundert

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Zundert?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Zundert? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home