Home » Koffiebar huren in Zuid-Holland

Koffiebar huren in Zuid-Holland

Koffiebar huren Zuid-Holland

Iedereen drinkt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Zuid-Holland op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Zuid-Holland dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Zuid-Holland

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die raad weten met latte art
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de bar.

Een koffiebar huren in Zuid-Holland?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Zuid-Holland? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home