Home » Koffiebar huren in Zoetermeer

Koffiebar huren in Zoetermeer

Koffiebar huren Zoetermeer

Iedereen drinkt graag een lekker bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Zoetermeer op de planning en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de afkomst ervan vertellen.

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Zoetermeer dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Zoetermeer

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie is ook van belang. Een lekkere kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Meteen een koffiebar huren in Zoetermeer?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Zoetermeer? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home