Home » Koffiebar huren in Zeist

Koffiebar huren in Zeist

Wilt u ook een koffiebar huren? Zeist

Iedereen drinkt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Zeist op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de herkomst ervan vertellen.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren dan is er altijd minimaal één barista die meegaat naar Zeist. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is uiterst gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Zeist

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met latte art
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren in Zeist?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Zeist? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home