Home » Koffiebar huren in Zaanstad

Koffiebar huren in Zaanstad

Koffiebar huren Zaanstad

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Zaanstad op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Zaanstad dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Zaanstad

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met latte art
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Meteen een koffiebar huren in Zaanstad?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Zaanstad? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home