Home » Koffiebar huren in Wormerland

Een koffiebar huren Wormerland

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Wormerland op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de afkomst ervan vertellen.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Wormerland dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Wormerland

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Wormerland?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Wormerland? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home