Home » Koffiebar huren in Wijk bij Duurstede

Koffiebar huren in Wijk bij Duurstede

Een koffiebar huren Wijk bij Duurstede

Iedereen nuttigt graag een lekker kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Wijk bij Duurstede op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Wijk bij Duurstede dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Wijk bij Duurstede

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Wijk bij Duurstede?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Wijk bij Duurstede? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home