Home » Koffiebar huren in Wijdemeren

Koffiebar huren in Wijdemeren

Wilt u ook een koffiebar huren? Wijdemeren

Wie houdt er nu niet van een heerlijk kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Wijdemeren op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Wijdemeren dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Wijdemeren

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie is ook van belang. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Wijdemeren?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Wijdemeren? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home