Home » Koffiebar huren in West Maas en Waal

Koffiebar huren in West Maas en Waal

Een koffiebar huren West Maas en Waal

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio West Maas en Waal op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de herkomst ervan vertellen.

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in West Maas en Waal dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is uiterst gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? West Maas en Waal

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Een warme kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Een koffiebar huren in West Maas en Waal?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in West Maas en Waal? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home