Home » Koffiebar huren in Vlissingen

Koffiebar huren Vlissingen

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Vlissingen op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Vlissingen dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Vlissingen

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Meteen een koffiebar huren in Vlissingen?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Vlissingen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home