Home » Koffiebar huren in Venlo

Koffiebar huren in Venlo

Koffiebar huren Venlo

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Venlo op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Inclusief professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Venlo dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Venlo

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die raad weten met latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Venlo?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Venlo? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home