Home » Koffiebar huren in Velsen

Koffiebar huren in Velsen

Wilt u ook een koffiebar huren? Velsen

Iedereen drinkt graag een lekker bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Velsen op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Velsen dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Velsen

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Velsen?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Velsen? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home