Home » Koffiebar huren in Veere

Koffiebar huren in Veere

Wilt u ook een koffiebar huren? Veere

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Veere op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Veere dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is uitermate gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Veere

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Veere?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Veere? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home