Home » Koffiebar huren in Veenendaal

Koffiebar huren in Veenendaal

Een koffiebar huren Veenendaal

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Veenendaal op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Veenendaal dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd erg gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Veenendaal

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere plek, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Direct een koffiebar huren in Veenendaal?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Veenendaal? Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home