Home » Koffiebar huren in Utrecht

Koffiebar huren in Utrecht

Wilt u de gasten op uw evenement eersteklas koffie schenken? Dan is een koffiebar huren in Utrecht iets voor u. Ongeacht of het nou een beurs, personeelsfeest of lancering betreft, wij bieden een bijpassende koffiebar. Van trendy hoogglans tot robuust steigerhout. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen ze graag te realiseren.

Een koffiebar huren in Utrecht: de voordelen

U laat zien door een koffiebar te huren dat u uw gasten graag goede koffie van kwaliteit schenkt, zoals in een ware Italiaanse espressobar. Wij beschikken over de mooiste koffiebars van Nederland, die we ook nog eens kunnen personaliseren. Een aantal voordelen als u onze koffiebar huurt:

  • Wij bieden diverse formaten en stijlen koffiebars
  • Onze koffiebars zijn geheel zelfvoorzienend. Wij hebben alleen stroom nodig
  • Beschikken over espressomachines en molens van de hoogste kwaliteit
  • Zijn volledig te branden met uw logo en/of boodschap
  • Worden altijd ruim voor uw evenement opgebouwd
  • Worden altijd bemand door gecertificeerde en gastvrije barista’s

Koffiebar met barista

Wanneer u een koffiebar bij ons huurt, dan komt er altijd ten minste een barista mee. Barista betekent barman of –vrouw en vindt zijn oorsprong in Italië. Ze zullen niet alleen koffie schenken, maar vertellen uw gasten bovendien ook met liefde over de herkomst van bonen of hoe de smaak van koffiebonen te beïnvloeden. Tevens creëren ze kleine kunstwerken door met een speciale schenktechniek de cappuccino van schuim te voorzien. Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid om uw logo af te beelden op de melkkoffies. Door middel van een mal tekent onze barista met cacaopoeder uw logo. Alleen een barista inhuren behoort ook tot één van de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook zo’n mooie koffiebar huren in Utrecht voor op uw evenement? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee om te kijken welke koffiebar het beste aansluit op uw wensen. Naast een lekker kopje koffie uw gasten ook iets lekkers aanbieden? Dat kan. Heerlijke vers gemaakte brownies en gevulde koeken hebben wij ook! Vraag direct een offerte aan en maak kennis met onze scherpe prijzen of vraag meer informatie aan!