Home » Koffiebar huren in Urk

Koffiebar huren in Urk

Wilt u ook een koffiebar huren? Urk

Iedereen drinkt graag een lekker bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Urk op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Urk dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij verwelkomt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Urk

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie is ook van belang. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Urk?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Urk? Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home