Home » Koffiebar huren in Stede Broec

Koffiebar huren in Stede Broec

Een koffiebar huren Stede Broec

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Stede Broec op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Stede Broec dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Stede Broec

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een warme kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Een koffiebar huren in Stede Broec?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Stede Broec? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home