Home » Koffiebar huren in Spijkenisse

Koffiebar huren in Spijkenisse

Wilt u ook een koffiebar huren? Spijkenisse

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Spijkenisse op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de herkomst ervan vertellen.

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Spijkenisse dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd heel erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Spijkenisse

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Een koffiebar huren in Spijkenisse?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Spijkenisse? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home