Home » Koffiebar huren in Son en Breugel

Koffiebar huren in Son en Breugel

Een koffiebar huren Son en Breugel

Iedereen drinkt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Son en Breugel op de planning en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Son en Breugel dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Son en Breugel

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie is ook van belang. Een lekkere kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Son en Breugel?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Son en Breugel? Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home