Home » Koffiebar huren in Rozendaal

Koffiebar huren in Rozendaal

Koffiebar huren Rozendaal

Iedereen nuttigt graag een lekker kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Rozendaal op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Rozendaal dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is uitermate gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Rozendaal

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met latte art
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Direct een koffiebar huren in Rozendaal?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Rozendaal? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home