Home » Koffiebar huren in Roermond

Koffiebar huren in Roermond

Wilt u ook een koffiebar huren? Roermond

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Roermond op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Roermond dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Roermond

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Direct een koffiebar huren in Roermond?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Roermond? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home