Home » Koffiebar huren in Reusel-De Mierden

Koffiebar huren in Reusel-De Mierden

Wilt u ook een koffiebar huren? Reusel-De Mierden

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Reusel-De Mierden op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Reusel-De Mierden dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Reusel-De Mierden

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de koffiebar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren in Reusel-De Mierden?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Reusel-De Mierden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home