Home » Koffiebar huren in Renswoude

Koffiebar huren in Renswoude

Een koffiebar huren Renswoude

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Renswoude op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Renswoude dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Renswoude

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Renswoude?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Renswoude? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home