Home » Koffiebar huren in Peel en Maas

Koffiebar huren in Peel en Maas

Koffiebar huren Peel en Maas

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Peel en Maas op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Inclusief professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Peel en Maas dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Peel en Maas

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die verstand hebben van latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Direct een koffiebar huren in Peel en Maas?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Peel en Maas? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home