Home » Koffiebar huren in Overijssel

Koffiebar huren in Overijssel

Koffiebar huren Overijssel

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Overijssel op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Overijssel dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Overijssel

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Meteen een koffiebar huren in Overijssel?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Overijssel? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home