Home » Koffiebar huren in Ouder-Amstel

Koffiebar huren in Ouder-Amstel

Een koffiebar huren Ouder-Amstel

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Ouder-Amstel op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Ouder-Amstel dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Ouder-Amstel

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Een lekkere kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Ouder-Amstel?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Ouder-Amstel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home