Home » Koffiebar huren in Opmeer

Koffiebar huren in Opmeer

Koffiebar huren Opmeer

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Opmeer op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan.

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Opmeer dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Opmeer

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Een koffiebar huren in Opmeer?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Opmeer? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home